Missies

Op deze pagina vind je nieuwe, supervette missies van het KRB. Zo’n missie bestaat uit verschillende opdrachten. Genoeg gepraat. Probeer het gewoon maar eens. Om een missie te downloaden, hoef je alleen maar je naam en je mailadres achter te laten. We beloven plechtig dat we die gegevens alleen maar gebruiken om je op de hoogte te brengen van nieuwe missies.

Missie #01 – Schoolfeest

Harry heeft je hulp nodig bij een superleuke opdracht. We mogen reclame maken voor het feest van jouw school. Tijdens deze missie leer je onder meer brainstormen en ga je aan de slag met een logo en een poster!

Missie #02 – Reclamestunt

Jouw school organiseert een groot feest. Je hebt bij missie 1 al een thema bedacht voor het feest. En een leuke naam. En een leuke poster. Nu moeten we een goede reclamestunt bedenken zodat heel veel mensen naar het feest komen. Dat is weer een mooi klusje voor het KinderReclameBureau. Want wij hebben verstand van stunts!

Missie #03 – Kort verhaal

We zijn gebeld door een hagelslagfabriek. Ze willen graag een boekje maken voor kleine kinderen. Dat boekje krijg je gratis bij aankoop van twee pakken hagelslag. Met een goed verhaal over hagelslag natuurlijk. Dus het KinderReclameBureau heeft jouw hulp nodig. Help je ons een kort verhaal te verzinnen?